Over ons

Bij Sommerhusudlejning Fyn kunt u vakantiehuizen en appartementen op Fyn huren.

De meeste van onze vakantiehuizen bevinden zich in Kerteminde en omgeving, maar we krijgen regelmatig nieuwe vakantiehuizen beschikbaar. Ook elders op Fyn.

We hebben een kantoor en receptie in het mooie vissersstadje Kerteminde, van waaruit we al 15 jaar Kerteminde Byferie runnen, een klein vakantieresort met 18 moderne vakantieappartementen.

Sommerhusudlejning Fyn werd, als een natuurlijke uitbreiding van onze verhuuractiviteiten, opgericht in 2019.

Op kantoor heten eigenaar Hans Andersen en medewerkers Lene en John u welkom. Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen, dus u bent in goede handen wanneer u een vakantiehuis bij ons huurt.

Het is belangrijk voor ons dat u een goede vakantie-ervaring heeft. Daarom richten we ons extra op goede service. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden wanneer u uw vakantiehuis kiest. We heten u persoonlijk welkom en overhandigen de sleutel. En als u tijdens de vakantie hulp nodig heeft, kunt u altijd op ons rekenen.

Om een hoge standaard van schoonmaak te waarborgen, is de eindschoonmaak verplicht in al onze vakantiehuizen. Vilma, Caroline en Virgis zijn ons vaste en deskundige schoonmaakteam. Zij zorgen ervoor dat u een schoon en gecontroleerd vakantiehuis betrekt, zodat de vakantie kan beginnen zodra u en uw familie binnenstappen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen 😊