Great Northern

Great Northern

Golf & Spa van wereldklasse

Great Northern is een exclusief resort gelegen in Kerteminde op het eiland Funen. Een moderne bestemming die gastronomisch eten, wellnessfaciliteiten en een fantastische golfbaan combineert.

Golf op wereldniveau

De golfbaan bij Great Northern is een 18-holes kampioenschapsbaan ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Nicklaus Design. De baan staat bekend om zijn spectaculaire uitzicht op de Kerteminde Fjord en het omliggende landschap. Het is ontworpen om zelfs de meest ervaren golfers uit te dagen met strategisch geplaatste bunkers, waterhindernissen en gevarieerd terrein.

Naast de golfbaan biedt Great Northern ook ultramoderne trainingsfaciliteiten, waaronder een driving range, putting greens en bunkerzones, zodat golfers hun vaardigheden kunnen verbeteren en trainen.

Als je geïnteresseerd bent in golfen bij Great Northern, wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met het resort voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele vereisten of regels die van toepassing zijn.

Great Northern wordt erkend als een van de beste golfbestemmingen in Denemarken en trekt golfliefhebbers van zowel binnen als buiten het land aan. Het is een ideale plek voor degenen die een luxe vakantie willen combineren met een fantastische golfervaring.

Een andere bekende golfbaan op Funen is Odense Eventyr Golf. Gelegen aan de rand van Odense, biedt deze baan een uitdaging van 18 holes ontworpen door de wereldberoemde golfbaanarchitect Robert Trent Jones II. De baan is omgeven door weelderige natuur en biedt strategische waterhindernissen en fairways die zelfs de meest ervaren golfers testen.

Wellness voor lichaam en geest

Het Great Northern resort heeft ook een scala aan faciliteiten zoals luxe kamers en suites, een spa- en wellnesscentrum, diverse restaurants en lounges, die zorgen voor een comfortabele en ontspannende ervaring voor de gasten.

Great Northern Spa stelt nieuwe normen voor design, spa-innovatie en luxe! Verken een wereld van ontspanning wanneer Great Northern Spa uitnodigt tot 4500 vierkante meter exclusieve ervaringen die volledige rust en aanwezigheid bieden. Hier kunt u genieten van de rust, de aanwezigheid en even ontspannen.

Geniet van de prachtige omgeving die het decor vormt voor een dag bij Great Northern Spa. Richt je blik naar binnen en vind hernieuwde energie. Je zult welzijn en balans in je lichaam voelen lang na je bezoek.

Great Northern Spa biedt talloze ervaringen voor elke smaak, waaronder onder andere Aqua Spa, Treatment Spa, Yoga Studio, Barbershop - evenals verschillende loungegebieden waar je de indrukken van de dag kunt verwerken en vernieuwde energie kunt opdoen.

Boek een verblijf in Kerteminde bij Sommerhusudlejning Fyn, waar je dicht bij golf en wellness van wereldklasse bent.